Ski's en Snowboards - ARBOR - GOLDBERGH

Ski's en Snowboards - ARBOR - GOLDBERGH
Filteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. ARBOR - Formula Rocker - zwart combi
  ARBOR - Formula Rocker - zwart combi
  € 343,99 € 429,99
 2. ARBOR - Element Camber - grijs combi
  ARBOR - Element Camber - grijs combi
  € 399,99 € 499,99
 3. ARBOR - Spruce black - zwart
  ARBOR - Spruce black - zwart
  € 159,99 € 199,99
 4. ARBOR - Hemlock black - zwart
  ARBOR - Hemlock black - zwart
  € 207,99 € 259,99

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ski's en snowboards

Snow&Co biedt een brede collectie wintersport hardwaren voor skiërs en snowboarders. Voor elk terrein, niveau en type skiër en snowboarder zijn er geschikte ski's en snowboards te vinden. Dit geldt ook voor de schoenen. Aan de hand van een 3D voetscan, kunnen we de meest optimale schoenen voor je selecteren, zodat je pijnloos de piste afgaat. Weet je exact wat je zoekt, bekijk dan onze collectie online.


Sinds 1995 is de missie bij Arbor eenvoudig en ongewijzigd; mix innovatief design en traditioneel vakmanschap met duurzame materialen en constructiemethoden. Wij geloven dat dit de juiste manier is om kwaliteit en prestaties te leveren aan het nastreven van snowboarden, skateboarden en alle goede tijden die onderweg gebeuren. De bewuste, meer collectieve stijl zorgt ervoor dat er altijd rekening wordt gehouden met de planeet terwijl we unieke producten ontwikkelen om de geweldige lijnen van het leven na te jagen. Arbor is er trots op dat ze het het eerste Action Sports-merk te zijn dat specifiek is voor outdoor-minded skaters, snowboarders, surfers en reizigers die begrijpen dat het beschermen van de planeet draait om het zorgen voor onze gedeelde speeltuin.
De "Goldberg Standard" is een duidelijke terugkeer van Goldberg. Om hulde te brengen aan historische geldverhalen, maar belangrijker. De perfecte omschrijving van het merk. De serie is zowel stijlvol als ademt een eersteklas sfeer, maar vooral innovatie. Merken horen vaak "veel gebruik van details", maar in het geval van Goldberg hebben ze niet gelogen.