Feesten & Arrangementen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit dan ben je bij ons aan het goede adres! Snow&Co biedt de mogelijkheid om voor zowel particulieren als voor bedrijven een leuk feestje of arrangement te organiseren. Wil jij een origineel kinderfeestje, vrijgezellenfeest of een familefeest geven? Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen. Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor je bedrijf en wil je aansluitend genieten van een buffet? Wij bieden een compleet arrangement aan.

  • Sfeervol apres-ski chalet
  • Tiroler Gemuttlichkeit
  • Gezellige muziek
  • Buffetten
  • Vergaderruimte
Afbeelding

Kidsparty

Wat is er leuker dan je verjaardag te vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes? En dan ook nog op de ski’s of het snowboard!

Met max. 8 kinderen ga je een uur lang skiën of met 6 kinderen snowboarden. Het maakt niet uit of je voor het eerst op de ski’s staat of al vaker in de sneeuw hebt geskied. De leraar past de les zo aan dat iedereen op zijn eigen niveau kan skiën!

Allereerst helpen we je natuurlijk mee met het uitzoeken en passen van de goede maat schoenen. Daarna stellen we het materiaal af en kunnen we beginnen!
Best wel spannend, maar de leraar legt alles duidelijk uit. En dan gaat de baan aan…spannend!

Tijdens de les sta je met max. vier kinderen tegelijk op de baan. Om de tien minuten wordt er dan gewisseld. Je kunt dan even uitrusten en tegelijkertijd naar de capriolen van je andere vriendjes kijken die dan op de baan staan..altijd leuk! We zorgen er ook voor dat iedereen een glas limonade krijgt.
De jarige job wordt natuurlijk tijdens de les in het zonnetje gezet.
Mocht je na het skiën aansluitend willen eten dan kan dat geregeld worden. Je kunt kiezen uit: pannenkoeken, patat of patat met snack. Eén keuze per groep is mogelijk.

Deelnemers max.: 8 kinderen
Kosten: € 120,-
Eten: vanaf € 4,- p.p extra