Icepeak NEVIN

Voorraad per winkel
icoon:30;29;10;2;5;43;51;50;38;37 Icepeak jack voor heren. Technische waarden zijn 10 000 mm \ 5 000 mvp en het product kan in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. Alle naden zijn getaped. Product heeft reflecterende elementen. Dit ademende product is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal. Het 4-weg stretchmateriaal strekt zich naar alle richtingen uit en biedt maximale bewegingsvrijheid. Dit product is gemaakt van lichtgewicht Icestretch. De elastische, functionele stof zorgt voor een perfecte pasvorm en behoudt altijd zijn vorm. Stof heeft een waterafstotende behandeling. Zakken met een handverwarmende voering. Binnenzakken voor tal van doeleinden. Innerlijke lycra manchetten met duimgaten. Capuchon is verstelbaar en afneembaar. Ventilatie houdt je koel en comfortabel. Verstelbare zoom- en mouwuiteinden. Vaste sneeuwbui voorkomt dat vocht en sneeuw lekken. Decoratieve laserpatronen creëren een interessante look. Skiticketvak in de hoes maakt het gemakkelijk om de pas te vegen. Zachte en warme binnenkraag. 3D-embossing creëert een interessant oppervlak voor het materiaal. Voorgevormde elleboogdelen. Waterafstotende ritsen.
EAN code
2013003123315
Artikelnummer leverancier
56110-535
Merk
ICEPEAK
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.