Brunotti idaho jr w1819 boys snowjacket

Voorraad per winkel

Introductie

De Brunotti Idaho Jr W1819 Boys Snowjacket is een echte must-have voor elke jongen die graag buiten wil spelen. Deze snowjacket is perfect voor wintersportactiviteiten, maar ook voor het dagelijks gebruik. De jas heeft een modieuze look met een subtiele transparante afwerking.

Voordelen

De jas is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat waterdicht is en je kind beschut tegen de kou. Het materiaal is zacht en comfortabel, zodat je kind zich vrij kan bewegen. De jas heeft een speciale tailleband die precies past bij het lichaam van je kind, waardoor hij goed warm blijft.

Belangrijke Kenmerken

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat waterdicht is
  • Zacht en comfortabel
  • Speciale tailleband voor een perfecte pasvorm
  • Subtiele transparante afwerking
  • Geschikt voor wintersportactiviteiten en dagelijks gebruik

Samenvatting

De Brunotti Idaho Jr W1819 Boys Snowjacket is een perfecte keuze voor jongens die graag buiten spelen. De jas is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat waterdicht is en je kind beschermt tegen de kou. De jas heeft een speciale tailleband die precies past bij het lichaam van je kind. Hij is ook perfect voor wintersportactiviteiten, maar ook voor het dagelijks gebruik. De jas heeft een modieuze look met een subtiele transparante afwerking.

EAN code
8717758555264
Artikelnummer leverancier
1823123607-0532
Merk
BRUNOTTI
Kleur
transparant
Artikel Structuurcode
45222
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.