Tenson Yoko

Voorraad per winkel
Met deze jas aan begin je gelijk te stralen! De Tenson W Yoko is een modieuze, stijlvolle en technische wintersportjas voor vrouwen. De jas heeft naast zijn geweldige looks ook super veel features die zorgen dat jij begint te stralen zodra je de jas aantrekt. Door zijn MPC Extreem-membraan en getapete naden biedt de Yoko de perfecte bescherming tegen elk sneeuwvlokje. Zo houdt de jas tot wel 10.000mm sneeuw tegen. Naast zijn waterdichte vermogen blijft de binnenkant van de jas droog dankzij het 10.000gr ademende vermogen. Ook aan warmte kom je niets te kort! Voor een heerlijk warm gevoel op koude winterdagen is de jas met 120 gram isolatiemateriaal gevuld. Is het een warme dag of heb je net een intensieve afdaling gehad? Dan is het mogelijk om de ventilatieopeningen die onder de oksels zijn verwerkt open te zetten.
EAN code
2013003114665
Artikelnummer leverancier
5014002
Merk
TENSON
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.