Tenson Mirabel

Voorraad per winkel

Introductie

De Tenson Mirabel is een zwarte dames jas die klassieke stijl combineert met moderne functionaliteit. De stof is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de jas licht, ademend en comfortabel is. Met de wind- en waterdichte technologie en de afneembare capuchon is de Mirabel perfect voor elk weersomstandigheden.

Voordelen

De Mirabel heeft een aantal voordelen. Ten eerste heeft het een eigentijdse stijl die zowel klassiek als modern is. Ten tweede is het gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het licht en comfortabel is. Ten derde is het wind- en waterdicht, wat het ideaal maakt voor elk weersomstandigheden. Ten slotte heeft de Mirabel een afneembare capuchon, waardoor je jezelf makkelijk kunt beschermen tegen wind en regen.

Belangrijke Kenmerken

  • Eigentijdse stijl die zowel klassiek als modern is.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het licht en comfortabel is.
  • Wind- en waterdicht.
  • Afneembare capuchon.
  • Verstelbare mouwen en taille.

Samenvatting

De Tenson Mirabel is een zwarte damesjas die klassieke stijl combineert met moderne functionaliteit. Met zijn hoogwaardige materialen, wind- en waterdichte technologie en afneembare capuchon is de Mirabel perfect voor elk weersomstandigheden. Het heeft ook verstelbare mouwen en taille, waardoor het een perfecte pasvorm heeft.

EAN code
2013003114436
Artikelnummer leverancier
5014558
Merk
TENSON
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45141
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.