Tenson Cygnus

Voorraad per winkel

Introductie

De Tenson Cygnus is een stijlvolle heren sneaker, gemaakt met een zwarte kleur. De sneaker is voorzien van een bijpassende zwarte vetersluiting. Deze sneaker is ideaal voor iedereen die een lichtgewicht schoen zoekt met een stijlvolle look.

Voordelen

De Tenson Cygnus is een comfortabele sneaker die licht aanvoelt en een perfecte pasvorm biedt. De sneaker heeft een verstevigde hiel en een ademend bovenmateriaal voor een optimaal comfort. Daarnaast heeft de sneaker een verstevigde teen en een stevige rubberen buitenzool voor extra stabiliteit.

Belangrijke kenmerken

  • Lichtgewicht schoen met stijlvolle look
  • Comfortabel bovenmateriaal met ademend vermogen
  • Verstevigde hiel en teen voor extra ondersteuning
  • Gevoerde binnenzool voor extra comfort
  • Stabiele rubberen buitenzool

Samenvatting

De Tenson Cygnus is een perfecte keuze voor iedereen die een stijlvolle sneaker zoekt met een lichtgewicht pasvorm. De sneaker heeft een verstevigde hiel en teen voor extra ondersteuning. Bovendien is het bovenmateriaal ademend en heeft de sneaker een stevige rubberen buitenzool.

EAN code
2013003115983
Artikelnummer leverancier
5014009
Merk
TENSON
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45043
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.