Tenson Cora W

Voorraad per winkel

Introductie

Tenson Cora W is een donkerblauw model van TENSON. Het is een stijlvolle jas voor dames die je zowel tijdens zakelijke bijeenkomsten als casual gelegenheden kunt dragen. Het is ontworpen met een modern en functioneel design dat je stijl en klasse geeft.

Voordelen

Tenson Cora W is stijlvol, comfortabel en duurzaam. Het is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het is ook licht van gewicht en ademend, waardoor je het de hele dag kunt dragen zonder dat je je bezwaard voelt.

Belangrijke kenmerken

  • Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof
  • Licht van gewicht en ademend
  • Voorzien van een modern en functioneel design
  • Zeer comfortabel en duurzaam
  • Beschikbaar in donkerblauwe kleur

Samenvatting

Tenson Cora W is een stijlvolle jas voor dames. Het is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof, licht van gewicht en ademend. Het is voorzien van een modern en functioneel design waardoor je stijl en klasse krijgt. Het is comfortabel en duurzaam en is beschikbaar in donkerblauwe kleur.

EAN code
2013002743033
Artikelnummer leverancier
5013001-590
Merk
TENSON
Kleur
donkerblauw
Artikel Structuurcode
45141
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.