Salomon S/Max Sigm

Salomon S/Max Sigm is de ultieme sportaccessoire voor je activiteit. Met een groene combi-kleur en een uniek design, zal deze Salomon S/Max Sigm een perfecte aanvulling zijn op je sportoutfit. Deze sportaccessoire biedt je ultieme comfort en stabiliteit tijdens je sportactiviteiten. Geniet van de beste kwaliteit en ontdek de voordelen van Salomon S/Max Sigm.
Voorraad per winkel

Salomon S/Max Sigm

De Salomon S/Max Sigm is de perfecte aanvulling op uw sportuitrusting. Deze accessoire is licht, duurzaam, comfortabel en gemaakt van premiummaterialen. Met deze Salomon S/Max Sigm-accessoire heeft u kwaliteit in zowel prestaties als uiterlijk.

Technische Eigenschappen

  • Licht en comfortabel, gemaakt van premiummaterialen
  • Duurzaam ontwerp voor een lange levensduur
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties
  • Volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm
  • Geen compromissen op stijl of prestatie
  • Extra luchtdoorlatendheid voor maximale ventilatie

Samenvatting

De Salomon S/Max Sigm is de perfecte aanvulling op uw sportuitrusting. Met deze accessoire krijgt u een licht, duurzaam, comfortabel en stijlvol product dat gemaakt is van premiummaterialen. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Geen compromissen op stijl of prestatie met extra luchtdoorlatendheid voor maximale ventilatie.

EAN code
2013003570591
Artikelnummer leverancier
L40840100
Merk
SALOMON
Kleur
groen combi
Artikel Structuurcode
45893
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.