Reusch Reusch Volcano GTX

Reusch Volcano GTX is de ultieme accessoire voor sportliefhebbers. De zwarte combi-versie heeft een modern design dat perfect past bij elke sportoutfit. Gemaakt met zorg en voorzien van duurzame materialen, biedt het een lange levensduur. Het ontwerp is zo gemaakt dat het ademend vermogen, comfort en grip biedt. Met de unieke REUSCH-technologie krijg je dus altijd een optimale prestatie. Kortom, de Reusch Volcano GTX is de perfecte accessoire voor diegenen die op zoek zijn naar een kwaliteitssportaccessoire.
Voorraad per winkel

Reusch Reusch Volcano GTX

De Reusch Reusch Volcano GTX zorgt er voor dat je optimaal kunt genieten van je sportactiviteiten. Dit model is ontworpen met de nieuwste technologie om je een veilige en comfortabele pasvorm te geven. De pasvorm is zo gemaakt dat het zich aanpast aan jouw unieke vormen en bewegingen. Deze accessoire is gemaakt van duurzame materialen die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is de Reusch Reusch Volcano GTX voorzien van een aantal technische eigenschappen die je sportprestaties verbeteren.

Technische eigenschappen

-Gemaakt van duurzame materialen die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid

-Voorzien van een aantal technische eigenschappen die je sportprestaties verbeteren

-Voorzien van een ventilatie systeem dat je voeten koel houdt tijdens het sporten

-Voorzien van een stuwkracht systeem dat je voeten ondersteunt bij het uitvoeren van extreme bewegingen

-Voorzien van een dempende schokabsorberende zool die je voeten beschermt tegen schokken

-Voorzien van een antislip extra grip patroon dat je voeten stabiel houdt tijdens het sporten

Samenvatting

De Reusch Reusch Volcano GTX accessoire is de perfecte keuze voor sportliefhebbers die een veilige en comfortabele pasvorm willen. Gemaakt van duurzame materialen en voorzien van technische eigenschappen zoals een ventilatie systeem, stuwkracht systeem, dempende schokabsorberende zool en een antislip extra grip patroon, zorgt deze accessoire ervoor dat je optimaal kunt genieten van je sportactiviteiten.

EAN code
2013002785293
Artikelnummer leverancier
4801300
Merk
REUSCH
Kleur
zwart combi
Artikel Structuurcode
45801
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.