Reusch reusch diver r-tex xt

Reusch Diver R-Tex XT is een sportaccessoire waarmee iedereen zich goed kan voelen tijdens het sporten. De zwarte uniseks accessoire is gemaakt van stevig materiaal, waardoor het lange tijd meegaat. De accessoire biedt optimaal draagcomfort en is voorzien van een extra stevige afwerking. Zo kun je zorgeloos genieten van je favoriete sportactiviteiten!
Voorraad per winkel

Reusch Reusch Diver R-Tex XT

Reusch Reusch Diver R-Tex XT is een perfecte accessoire voor iedereen die het beste uit zijn sport wil halen. Het is een robuuste en comfortabele handschoen met een uitstekende pasvorm.

Technische Eigenschappen

De Reusch Reusch Diver R-Tex XT is gemaakt van een duurzaam materiaal met goede ademende eigenschappen. De elastische polsband zorgt ervoor dat de handschoen stevig en comfortabel blijft zitten. Verder is de handschoen voorzien van een zacht binnenvoering, wat het draagcomfort verbetert. De vingerloze constructie biedt extra grip en controle.

Samenvatting

Reusch Reusch Diver R-Tex XT is een robuuste, comfortabele handschoen met een uitstekende pasvorm. Het is gemaakt van duurzaam materiaal met goede ademende eigenschappen. De elastische polsband zorgt ervoor dat de handschoen stevig blijft zitten, terwijl de zachte binnenvoering het draagcomfort verbetert. De vingerloze constructie biedt extra grip en controle.

EAN code
4050205832841
Artikelnummer leverancier
4705232
Merk
REUSCH
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45801
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.