O'neill Pw Kinetic Windbreaker

Voorraad per winkel

Introductie

De O'neill Pw Kinetic Windbreaker is een stijlvolle jas die je je garderobe zal opvrolijken. Met een modern design en een duurzame constructie is deze jas ontworpen om je te beschermen tegen de elementen.

Voordelen

Deze jas is licht van gewicht en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het waterafstotende materiaal houdt je droog en heeft een ademend vermogen dat je koel houdt. Bovendien heeft de jas een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen.

Belangrijke Kenmerken

  • Waterafstotende stof die droog en comfortabel houdt
  • Ademend vermogen dat je koel houdt
  • Verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen
  • Lichtgewicht constructie en een comfortabele pasvorm
  • Modern design met duurzame stoffen

Samenvatting

De O'neill Pw Kinetic Windbreaker is een stijlvolle jas die je je garderobe zal opvrolijken. Met een modern design en een duurzame constructie, is deze jas ontworpen om je te beschermen tegen de elementen. Het waterafstotende materiaal houdt je droog en heeft een ademend vermogen dat je koel houdt. Bovendien heeft de jas een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen. De lichtgewicht constructie en comfortabele pasvorm zullen je en je garderobe een verfrissende uitstraling geven.

EAN code
8719403229186
Artikelnummer leverancier
7P5222-9010
Merk
ONEILL
Artikel Structuurcode
45124
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.