O'neill Pw Finesse Hybrid Jacket

Voorraad per winkel

Introductie

De O'Neill PW Finesse Hybrid Jacket is een stijlvolle jas voor dames. Deze jas is gemaakt van 100% polyester en is gevoerd met mesh. De jas heeft een unieke print die bestaat uit verschillende kleuren. Door de meshvoering is de jas licht van gewicht, maar houdt het toch warm.

Voordelen

De O'Neill PW Finesse Hybrid Jacket heeft veel voordelen. De jas is gemaakt van ademend materiaal, waardoor het comfortabel en licht is. Het mesh voering zorgt ervoor dat de jas warm houdt. De full-zip-sluiting zorgt ervoor dat je de jas gemakkelijk aan- en uit kunt trekken en het reguleren van de temperatuur. De jas heeft ook een kraag die een extra bescherming biedt.

Belangrijke Kenmerken

  • Materiaal: 100% polyester
  • Mesh Voering
  • Unieke print
  • Full-zip-sluiting
  • Kraag

Samenvatting

De O'Neill PW Finesse Hybrid Jacket is een stijlvolle jas voor dames. Deze jas is gemaakt van 100% polyester en is gevoerd met mesh. De jas heeft een unieke print die bestaat uit verschillende kleuren. Door de meshvoering is de jas licht van gewicht, maar houdt het toch warm. Het heeft ook een full-zip-sluiting en een kraag die een extra bescherming biedt. De jas is ademend en comfortabel. Deze O'Neill PW Finesse Hybrid Jacket is een perfecte keuze als je een stijlvolle en warme jas wil.

EAN code
8719403218722
Artikelnummer leverancier
7P5011-6104
Merk
ONEILL
Kleur
Groen-Multicolour
Artikel Structuurcode
45123
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.