O'neill Pw Cyrstaline Hybrid Jacket

Voorraad per winkel

Introductie

De O'neill Pw Cyrstaline Hybrid Jacket is ontworpen met een lichtgewicht, ademend materiaal en een winddicht membraan. Het is een ultieme comfortabele jas die perfect is voor onder alle weersomstandigheden. De jas is verkrijgbaar in de kleur blauw-multicolour en is geschikt voor dames.

Voordelen

De jas is gemaakt van een lichtgewicht, ademend materiaal en een winddicht membraan. Het biedt ultiem comfort en is perfect voor een actieve levensstijl. De jas is waterafstotend en heeft een ademend vermogen dat de luchtcirculatie bevordert. Het is ook voorzien van een verstelbare capuchon, een verstelbare tailleband en ritsen met een waterdichte coating.

Belangrijke kenmerken

  • Lichtgewicht, ademend materiaal
  • Winddicht membraan
  • Waterafstotend
  • Ademend vermogen
  • Verstelbare capuchon
  • Verstelbare tailleband
  • Ritsen met waterdichte coating

Samenvatting

De O'neill Pw Cyrstaline Hybrid Jacket is een ultiem comfortabele jas die perfect is voor onder alle weersomstandigheden. Het is gemaakt van een lichtgewicht, ademend materiaal met een winddicht membraan en heeft een waterafstotende coating. Het heeft een ademend vermogen dat de luchtcirculatie bevordert en is voorzien van een verstelbare capuchon, een verstelbare tailleband en ritsen met een waterdichte coating. De jas is perfect voor een actieve levensstijl en verkrijgbaar in de kleur blauw-multicolour, speciaal voor dames.

EAN code
8719403219729
Artikelnummer leverancier
7P5018-5126
Merk
ONEILL
Kleur
Blauw-Multicolour
Artikel Structuurcode
45123
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.