O'neill pb thunder peak jacket

Voorraad per winkel

Introductie

De O'neill PB Thunder Peak Jacket is een jongens jas die gemaakt is met de beste materialen om een optimaal draagcomfort te garanderen. De jas is verkrijgbaar in zwart en heeft een strakke pasvorm. De jas is kort gesneden met ribboorden aan de manchetten, een verborgen rits aan de zijkant, een verstelbare koord in de zoom en twee zakken met ritssluiting aan de voorzijde.

Voordelen

De O'neill PB Thunder Peak Jacket biedt een aantal voordelen. Het is gemaakt van een ademend en waterafstotend materiaal dat je warm en droog houdt. De jas heeft een verstelbare koord in de zoom en twee voorzakken met ritssluiting, wat het perfect maakt voor elke activiteit. Het is ook voorzien van een verborgen rits aan de zijkant voor extra comfort.

Belangrijke kenmerken

  • Gemaakt van ademend en waterafstotend materiaal.
  • Kort gesneden met ribboorden aan de manchetten.
  • Verborgen rits aan de zijkant.
  • Verstelbare koord in de zoom.
  • Twee voorzakken met ritssluiting.

Samenvatting

De O'neill PB Thunder Peak Jacket is de perfecte jongens jas voor elke activiteit. Het is gemaakt van ademend en waterafstotend materiaal dat je warm en droog houdt. De jas heeft een verstelbare koord in de zoom, twee voorzakken met ritssluiting en een verborgen rits aan de zijkant. Kortom, de O'neill PB Thunder Peak Jacket is de perfecte keuze voor de avontuurlijke jongen.

EAN code
8719403461944
Artikelnummer leverancier
8P0080-9010
Merk
ONEILL
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45222
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.