O'neill pb cali boys softshell

Voorraad per winkel

Introductie

Introductie O'neill pb cali boys softshell. Deze O'neill pb cali boys softshell is speciaal ontworpen voor jongens. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat comfortabel en duurzaam is.

Voordelen

De O'neill pb cali boys softshell heeft veel voordelen. Het biedt een geweldige combinatie van stijl, warmte en comfort. Het is een perfecte keuze voor de koude wintermaanden. Het is ook zeer sterk en duurzaam, dus je kunt er gerust op vertrouwen dat het je goed zal dienen.

Belangrijke Kenmerken

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel en duurzaam is.
  • Perfecte combinatie van stijl, warmte en comfort.
  • Ideaal voor de koude wintermaanden.
  • Zeer sterk en duurzaam.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Samenvatting

De O'neill pb cali boys softshell is een perfecte keuze voor jongens. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel en duurzaam is. Het biedt een geweldige combinatie van stijl, warmte en comfort. Het is ook zeer sterk en duurzaam. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat iedereen een stijl kan kiezen die bij hem of haar past.

EAN code
8719403268154
Artikelnummer leverancier
8A1072-5145
Merk
ONEILL
Kleur
Groen-Multicolour
Artikel Structuurcode
45211
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.