Mckinley rio ii ux

Voorraad per winkel

Introductie

De McKinley Rio II UX herenschoen is een perfecte combinatie tussen stijl en comfort. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en is voorzien van een ademend voetbed voor extra comfort en ondersteuning. Deze schoen is een echte must-have voor elke man die stijlvol en comfortabel wil lopen.

Voordelen

Met de McKinley Rio II UX herenschoen krijgt u een stijlvolle schoen die geschikt is voor elke gelegenheid en die u het comfort biedt dat u nodig heeft. Deze schoen geeft u een goede pasvorm en ondersteuning waardoor u er urenlang comfortabel in kunt lopen. Bovendien is het leer van hoge kwaliteit, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

Belangrijke Kenmerken

  • Hoogwaardig leer voor duurzaamheid
  • Ademend voetbed voor extra comfort en ondersteuning
  • Voorzien van veters voor een goede pasvorm
  • Gegoten loopzool voor schokdemping en stabiliteit
  • Voorzien van een stijlvolle afwerking

Samenvatting

De McKinley Rio II UX herenschoen is perfect voor elke man die stijlvol en comfortabel door het leven wil gaan. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een ademend voetbed voor extra comfort en ondersteuning. Bovendien is deze schoen voorzien van veters voor een goede pasvorm en een gegoten loopzool voor schokdemping en stabiliteit.

EAN code
7613211718584
Artikelnummer leverancier
280468
Merk
MCKINLEY
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45002
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.