Mckinley bella wms

Voorraad per winkel

Introductie

De McKinley Bella WMS is een geweldige sneaker voor dames die zowel stijl als comfort biedt. Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om het beste uit elke look te halen. De McKinley Bella WMS heeft een gewatteerde enkel en een robuuste buitenzool voor extra steun. De brede vetersluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan te trekken en te verwijderen.

Voordelen

De McKinley Bella WMS biedt vele voordelen, waaronder een comfortabele pasvorm, stijlvolle looks en robuuste constructie. Door de gewatteerde enkel en de robuuste buitenzool krijgt u de steun die u nodig heeft, terwijl u tegelijkertijd een stijlvolle look creëert. De brede vetersluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan te trekken en te verwijderen. De McKinley Bella WMS biedt u een goede combinatie van stijl en comfort.

Belangrijke kenmerken

  • Hoogwaardige materialen
  • Gewatteerde enkel
  • Robuuste buitenzool
  • Brede vetersluiting
  • Comfortabele pasvorm

Samenvatting

De McKinley Bella WMS is een geweldige sneaker voor dames die zowel stijl als comfort biedt. Deze schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gewatteerde enkel en een robuuste buitenzool voor extra steun. De brede vetersluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te doen. De McKinley Bella WMS is een stijlvolle en comfortabele sneaker die u de steun geeft die u nodig heeft.

EAN code
7613211747621
Artikelnummer leverancier
280567
Merk
MCKINLEY
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.