Mckinley bella wms

Voorraad per winkel

Introductie

De McKinley Bella WMS is een schitterende schoen die een prachtige look heeft. De schoen is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle schoen met een modern design. De McKinley Bella WMS is verkrijgbaar in het zwart en heeft een unieke verfijnde uitstraling.

Voordelen

De McKinley Bella WMS biedt u een buitengewone look die er geweldig uitziet. Deze schoen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een goed ademend vermogen, waardoor uw voeten koel en comfortabel blijven. De schoen heeft ook een goede grip, wat geweldig is voor het lopen en rennen.

Belangrijke kenmerken

  • Hoogwaardig materiaal
  • Goed ademend vermogen
  • Uitstekende grip
  • Modern design
  • Unieke verfijning

Samenvatting

De McKinley Bella WMS is een schitterende schoen die een prachtige look heeft. De schoen is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle schoen met een modern design. De schoen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een goed ademend vermogen, waardoor uw voeten koel en comfortabel blijven. De schoen heeft ook een uitstekende grip, wat geweldig is voor het lopen en rennen. De McKinley Bella WMS is verkrijgbaar in het zwart en heeft een unieke verfijnde uitstraling.

EAN code
7613211747713
Artikelnummer leverancier
280567
Merk
MCKINLEY
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.