Luhta Vea

Voorraad per winkel

Introductie

LUHTA Vea 38275-331 is een stijlvolle dameskleding die uw garderobe een vleugje kleur geeft. De rode kleur is een klassieke kleur die u er op elk moment elegant uit laat zien. Bovendien is het gemaakt met hoogwaardige materialen voor een comfortabele pasvorm.

Voordelen

LUHTA Vea 38275-331 biedt een stijlvolle look voor elke gelegenheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen. Met de rode kleur benadrukt het uw unieke persoonlijkheid en stijl.

Belangrijke Kenmerken

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Comfortabele pasvorm
  • Rode kleur
  • Stijlvolle look
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Samenvatting

LUHTA Vea 38275-331 is een stijlvolle dameskleding die uw garderobe een vleugje kleur geeft. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele pasvorm. De rode kleur benadrukt uw unieke persoonlijkheid en stijl. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende maten.

EAN code
2013002750666
Artikelnummer leverancier
38275-331
Merk
LUHTA
Kleur
rood
Artikel Structuurcode
45101
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.