Luhta Salme LD

Voorraad per winkel

Introductie

De Luhta Salme LD is een supermoderne sneaker voor dames. Deze sneaker heeft een stijlvol design en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt de sneaker voor ultieme comfort. De sneaker is onderdeel van het LUHTA merk.

Voordelen

Deze trendy sneaker is perfect voor elke stijl. De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze sneaker comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de sneaker verkrijgbaar in de kleur zwart, waardoor deze gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Belangrijke kenmerken

  • De sneaker is onderdeel van het LUHTA merk.
  • De sneaker is verkrijgbaar in de kleur zwart.
  • De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen.
  • De sneaker heeft een stijlvol design.
  • De sneaker zorgt voor ultiem comfort.

Samenvatting

De Luhta Salme LD is een stijlvolle sneaker voor dames. De sneaker is verkrijgbaar in de kleur zwart en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De sneaker is onderdeel van het LUHTA merk en zorgt voor ultiem comfort. De sneaker is perfect voor elke stijl en is gemakkelijk te combineren met elke outfit.

EAN code
2013003208203
Artikelnummer leverancier
32717-380
Merk
LUHTA
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45144
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.