Luhta Salme

Voorraad per winkel

Introductie

De Luhta Salme is een zwarte damesjas die zeker zal opvallen. Het is een perfecte tussenseizoenjas. Met het moderne ontwerp en de warme, ademende stof krijgt u warmte en comfort in elke situatie.

Voordelen

De Luhta Salme biedt veel voordelen. Het ontwerp is zowel modieus als praktisch. Het gebruikt een ademende, waterafstotende stof die u warm en comfortabel houdt. De jas heeft een aantal opbergmogelijkheden voor al uw kleine items en heeft een verstelbare tailleband.

Belangrijke kenmerken

  • Ademende, waterafstotende stof voor warmte en comfort
  • Moderne ontwerp
  • Verstelbare tailleband
  • Opbergmogelijkheden voor kleine items
  • Zorgt voor extra warmte in koude omstandigheden

Samenvatting

De Luhta Salme is een perfecte tussenseizoenjas. Met het moderne ontwerp en de warme, ademende stof biedt het warmte en comfort in elke situatie. Het heeft een aantal opbergmogelijkheden voor al uw kleine items en heeft een verstelbare tailleband. Ideaal voor het weer dat van dag tot dag verandert.

EAN code
2013002750819
Artikelnummer leverancier
38717-380
Merk
LUHTA
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45141
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.