Luhta Berta

Voorraad per winkel

Introductie

De Luhta Berta is een prachtige, rode dames jas. Deze jas is perfect voor het koudere weer en biedt stijl en warmte tegelijk. Met zijn 32429-374 modelnummer, is het een kledingstuk dat je zeker zult opvallen.

Voordelen

De Luhta Berta biedt een geweldige combinatie van warmte, comfort en stijl. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die je helpen om warm te blijven, zelfs in de koudste dagen. Het heeft ook een modern design dat je outfit compleet maakt.

Belangrijke kenmerken

  • De Luhta Berta is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de jas warm en comfortabel is.
  • Het heeft een modern design dat stijlvol is.
  • Het heeft een 32429-374 modelnummer en is verkrijgbaar in het rood.
  • Het is een dames jas en heeft afneembare capuchon.
  • Het heeft drie zakken en een rits sluiting.

Samenvatting

De Luhta Berta is een prachtige, rode dames jas die je warm en comfortabel houdt. Het heeft een modern design dat je outfit compleet maakt. Het heeft een 32429-374 modelnummer en is verkrijgbaar in het rood. Het heeft afneembare capuchon, drie zakken en een rits sluiting.

EAN code
2013003208036
Artikelnummer leverancier
32429-374
Merk
LUHTA
Kleur
rood
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.