Luhta Bengta L7

Voorraad per winkel

Introductie

De Luhta Bengta L7 is een luchtige, fashionable damesjas die perfect is voor de warme zomerdagen. Deze jas heeft een klassieke stijl die wordt gecombineerd met de modernste materialen en technieken. U krijgt een stijlvolle look met een ongelooflijk hoog draagcomfort.

Voordelen

De Luhta Bengta L7 is een lichte jas die perfect is voor het warme zomerseizoen. De jas heeft een gewatteerde look met een soepel afgewerkte afwerking. De jas is gemaakt van ademend en waterafstotend materiaal waardoor u optimaal comfort ervaart. De jas heeft een afneembare en verstelbare capuchon en afneembare mouwen, waardoor u deze jas naar uw persoonlijke smaak kunt aanpassen.

Belangrijke kenmerken

  • Lichtgewicht, luchtig design
  • Klassieke stijl met moderne materialen
  • Gewatteerde look met een soepel afgewerkte afwerking
  • Ademend en waterafstotend materiaal
  • Afneembare en verstelbare capuchon
  • Afneembare mouwen

Samenvatting

De Luhta Bengta L7 is een luchtige, fashionable damesjas die perfect is voor de warme zomerdagen. De jas heeft een klassieke stijl die wordt gecombineerd met de modernste materialen en technieken. U krijgt een stijlvolle look met een ongelooflijk hoog draagcomfort. De jas heeft een gewatteerde look met een soepel afgewerkte afwerking en is gemaakt van ademend en waterafstotend materiaal. De jas heeft een afneembare en verstelbare capuchon en afneembare mouwen, waardoor u deze jas naar uw persoonlijke smaak kunt aanpassen.

EAN code
2013002750406
Artikelnummer leverancier
38424-393
Merk
LUHTA
Kleur
rood combi
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.