Icepeak NOVAK JACK+BROEK

Beschikbare kleuren

  • ICEPEAK - FREITAL - Marine combi
Voorraad per winkel
icoon:30;29;10;2;3;42;51;38 Icepeak skiset(jack+broek0 voor mannen. Dit product is gemaakt van Icetech, een hoogwaardige, functionele stof voor actief gebruik buitenshuis. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Technische waarden zijn 10 000 mm \ 5 000 mvp en het product kan in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. Alle belangrijke naden zijn getaped. Product heeft reflecterende elementen. Het 2-weg stretchmateriaal verhoogt de bewegingsvrijheid. Dit ademende product is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal. De voering is gemaakt van stretchmateriaal. Stof heeft een waterafstotende behandeling. Normale pasvorm. Versterkingen op de billen. Zakken met een handverwarmende voering. Ritsen aan de onderzijde van de pijpen. Binnenzakken voor tal van doeleinden. Lycra manchetten. Ritsen in contrastkleuren. Vaste kap is verstelbaar. Verstelbare taille aan de achterkant. Extra hoge taille voor comfort. Verstelbare zoom- en mouwuiteinden. Vaste sneeuwvanger voorkomt dat vocht en sneeuw lekken. Sneeuwvangers in de broekspijpen voorkomen dat er vocht in lekt. Voorgevormde elleboogdelen. Voorgevormde kniedelen.
EAN code
2013003131167
Artikelnummer leverancier
58006-839
Merk
ICEPEAK
Kleur
kobalt combi
Artikel Structuurcode
45072
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.