Icepeak NEO JR

Voorraad per winkel
icoon:28;8;43;17;38 Icepeak broek voor kinderen. Dit product is gemaakt van een waterdicht en winddicht materiaal Icemax dat je comfortabel warm en droog houdt. Alle naden zijn getaped. Product heeft reflecterende elementen. Technische waarden zijn 5 000 mm \ 2 000 mvp. Dit beschermende en comfortabele kledingstuk is goed voor een actief buitenleven. Verstelbare bretels. Extra hoge taille voor comfort. Elastische taille. De sneeuwvangers in de broekspijpen voorkomen dat vocht naar binnen lekt. Voorgevormde kniedelen. Het product is gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften van kinderen.
EAN code
2013003128778
Artikelnummer leverancier
51012-501
Merk
ICEPEAK
Kleur
rood
Artikel Structuurcode
45242
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.