Icepeak KRIS

Voorraad per winkel
icoon:30;10;51;2;43;50;38 Icepeak jack voor heren. Dit product is gemaakt van Icetech, een hoogwaardige, functionele stof voor actief gebruik buitenshuis. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Technische waarden zijn 10 000 mm \ 5 000 mvp en het product kan in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. Alle naden zijn getaped. Product heeft reflecterende elementen. Dit ademende product is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal. Stof heeft een waterafstotende behandeling. Zakken met een handverwarmende voering. Binnenzakken voor tal van doeleinden. Innerlijke lycra manchetten met duimgaten. Ventilatie houdt je koel en comfortabel. Verstelbare zoom- en mouwuiteinden. Een afneembare capuchon is verstelbaar. Snowgaiter voorkomt dat vocht en sneeuw lekken. Skiticketvak in de hoes maakt het gemakkelijk om de pas te vegen. Zachte en warme binnenkraag. De gevormde rugzoom is beschermend. Waterafstotende rits aan de voorkant draagt ??bij aan de weersbestendigheid van het product. Gevormde mouwen.
EAN code
2013003119301
Artikelnummer leverancier
56227-659
Merk
ICEPEAK
Kleur
jeans blauw
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.