Icepeak KEVIN

Voorraad per winkel
icoon:30;9;43 Icepeak jas voor mannen. Dit product is gemaakt van Icetech materiaal, een hoogwaardige, functioneel materiaal voor actieve buitengebruik. Het materiaal beschermt u tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Technische waarden zijn 5 000 mm \ 5 000 (water kolom). Deze beschermende en comfortabele kleding is een goede keuze voor actief gebruik. Alle naden zijn getapet. Een isolatiewaarde (60 g.) houdt u warm. Een zachte en warme fleece voering voelt zeer comfortabel aan. Een snowcatcher voorkomt dat er vocht/ sneeuw het jack kan binnendringen. Een skipashouder in de mouw maakt het gemakkelijk om de ski poorten te openen.. De capuchon heeft een “2-weg” verstel mogelijkheid. De anatomisch voorgevormde mouwen passen op de juiste wijze aan, en zorgt voor een beter draag comfort. v:https://youtu.be/-JzTFSfXi3I
EAN code
2013002698555
Artikelnummer leverancier
56236-680
Merk
ICEPEAK
Kleur
antraciet
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.