Icepeak IGNACE

Icepeak IGNACE is een sport accessoire met een unieke groene combinatie. Het is gemaakt door de bekende sportmerk ICEPEAK. Het referentienummer van dit product is 58845-608. Met dit product ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Wees er snel bij en ontdek het uitgebreide assortiment van Icepeak IGNACE.
Voorraad per winkel

Icepeak IGNACE

Icepeak IGNACE is een praktisch en stijlvol accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Het is een ideale combinatie van functionaliteit en stijl, zodat je er op je best uitziet tijdens het sporten. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat je jarenlang kunt gebruiken, ongeacht waar je naartoe gaat.

Technische Eigenschappen

  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Zacht en comfortabel
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Groen combinatie
  • Universaal formaat

Samenvatting

Icepeak IGNACE is de perfecte accessoire voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar functionaliteit en stijl. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat je jarenlang kunt gebruiken en biedt een zacht en comfortabel gevoel. Dit accessoire is verkrijgbaar in een groen combinatie en een universaal formaat, zodat je er altijd goed uitziet.

EAN code
2013003131297
Artikelnummer leverancier
58845-608
Merk
ICEPEAK
Kleur
groen combi
Artikel Structuurcode
45831
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.