Icepeak HEDIA JR

Voorraad per winkel
icoon:30;29;10;2;3;42;17;38 Icepeakjack voor meisjes. Dit product is gemaakt van het Icetech materiaal, dat is een hoge kwaliteit, functionele stof voor actieve gebruik. Het jack beschermt tegen regen en wind, maar blijft comfortabel dragen dankzij het ademende vermogen. De technische waarden zijn 10 000 Mm \ 5 000 (water kolom) waardoor het jack kan worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden. Het Super Soft Touch isolatie materiaal is luchtig, licht en zacht met een goede thermische capaciteit. De reflecterende elementen zorgen voor een betere zichtbaarheid. Dit product is gemaakt volgens de volledige veiligheidsvoorschriften die gelden voor kinderkleding. De zachte en warme binnenkant van de kraag zorgt voor veel comfort. De skipas houder in de mouw maakt het gemakkelijk om de ski poorten te openen. De jas is tevens voorzien van een sneeuwvanger in de taille. De verstelbare armmanchetten zorgen ervoor dat mouwen goed zijn af te sluiten. De lycra manchetten in de mouwen zijn voorzien van duimgaten. De anatomisch gevormde mouwenzorgen voor een perfecte pasvorm en een sportief uiterlijk. Zeer technisch en functioneel jack, zeer geschikt als wintersport jack. Jack is voorzien van tal van functionele elementen.
EAN code
2013002722670
Artikelnummer leverancier
50038-839
Merk
ICEPEAK
Kleur
zwart combi
Artikel Structuurcode
45322
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.