Icepeak HEBE JR

Voorraad per winkel
icoon:30;10;43;17;38 Icepeak Broeken voor meisjes. Dit product is gemaakt van Icetech materiaal, een hoogwaardige, functionele stof voor een actief buiten gebruik. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademende vermogen. De technische waarden zijn 10 000 Mm \ 5 000 (water kolom) en het product kan worden gebruikt onder verschillende weersomstandigheden. Alle naden zijn getapet. De isolatiewaarde is (80 G.) houdt u warm. Deze skibroek is gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften voor kinderen. De reflecterende elementen zijn voor een verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. De taille is verstelbaar en is voorzien van een extra hoge taille voor meer draag comfort.
EAN code
2013002722519
Artikelnummer leverancier
51019-805
Merk
ICEPEAK
Artikel Structuurcode
45341
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.