Icepeak CORA

Voorraad per winkel
icoon:41;45 Icepeak midlayer voor dames. Dit zeer goed ademende en comfortabele product houdt je lichaam warm en droog dankzij het Thermo Stretch-materiaal. De superzachte isolatie is luchtig, licht en zacht met een goed thermisch vermogen. Gewatteerde delen. Zachte en warme binnenkraag. Een afneembare capuchon is verstelbaar. Zakken met ritssluiting.
EAN code
2013003126057
Artikelnummer leverancier
54832-638
Merk
ICEPEAK
Kleur
grijs combi
Artikel Structuurcode
45124
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.