Icepeak CINDY

Voorraad per winkel
icoon:30;6;2;3;41;51 Icepeak jack voor dames. Dit product is gemaakt van Icetech, een hoogwaardige, functionele stof voor actief gebruik buitenshuis. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Super zacht: de isolatie is luchtig, licht en zacht. Goede thermische capaciteit. Technische waarden zijn 2 000 mm \ 2 000 mvp. Dit comfortabele kledingstuk is beschermend in het actieve buitenleven. Het 2-weg stretchmateriaal verhoogt het plezier van beweging. Dit ademende product is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal. Stof heeft een waterafstotende behandeling. Zakken met een handverwarmende voering. Lycra manchetten. Jack is voorzien van een skipas houder. Zachte en warme binnenkraag. De sneeuwvanger voorkomt dat vocht en sneeuw lekken. Capuchon is verstelbaar en afneembaar. Verstelbare zoom- en mouwuiteinden. De decoratie van de kap is gemaakt van kunstbont. Binnenzak met ritssluiting. Voorgevormde elleboogdelen.
EAN code
2013003126262
Artikelnummer leverancier
53204-512
Merk
ICEPEAK
Kleur
taupe
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.