Icepeak CARL JR IX

Voorraad per winkel
icoon:30;7;17;8 Icepeak jack voor jongens. Dit product is gemaakt van Icetech materiaal, een hoogwaardige, functionele stof is voor een actief buiten gebruik. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademende vermogen. De technische waarden zijn 3 000 Mm \ 3 000 (water kolom). Dit beschermende kledingstuk is een goede keuze voor dagelijks gebruik. De reflecterende elementen zorgen voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. Het product is gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften van kinderen. De zakken zijn voorzien van een hand verwarmende voering. De skipas houder in de mouw maakt het gemakkelijk om de ski poorten te openen. De jas is tevens voorzien van een sneeuwvanger in de taille. Het jack is te verstellen in de taille en heeft een afneembare capuchon. De anatomische gevormde mouwen geven het jack een sportief uiterlijk en draagt bij aan het draag comfort
EAN code
2013002721222
Artikelnummer leverancier
50037-805
Merk
ICEPEAK
Artikel Structuurcode
45222
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.