Icepeak CANNON

Voorraad per winkel
icoon:30;10;2;3;41;51;38 Icepeak jack voor heren. Dit product is gemaakt van Icetech, een hoogwaardige, functionele stof voor actief gebruik buitenshuis. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Technische waarden zijn 10 000 mm \ 5 000 mvp en het product kan in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. Product heeft reflecterende elementen. Het 2-weg stretchmateriaal verhoogt het plezier van beweging. Dit ademende product is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal. Superzachte isolatie is luchtig, licht en zacht met een goed thermisch vermogen. Stof heeft een waterafstotende behandeling. Zakken met een handverwarmende voering. Lycra manchetten. Capuchon is verstelbaar en afneembaar. Binnenzak met ritssluiting. Verstelbare zoom- en mouwuiteinden. De sneeuwvanger voorkomt dat vocht en sneeuw lekken. Jack is voorzien van een skipas houder. Zachte en warme binnenkraag. Voorgevormde elleboogdelen.
EAN code
2013003127672
Artikelnummer leverancier
56205-520
Merk
ICEPEAK
Kleur
zwart combi
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.