Icepeak CAINE

Voorraad per winkel
icoon:30;9;2;3;42;41;38 Icepeak jack voor mannen. Het 2-way stretch materiaal zorgt voor een uitstekende pasvorm. Dit product is gemaakt van Icetech materiaal, dat is een hoge kwaliteit, functionele stof voor een actieve gebruik. Het beschermt tegen regen en wind, maar blijft comfortabel dankzij het ademende vermogen. De technische waarden zijn 5 000 Mm \ 5 000 (water kolom). De isolatiewaarde is (180 G.) en houdt je warm. De Super Soft Touch Insulation is luchtig, licht en zacht met een goede thermische capaciteit. De lycra manchetten zijn voorzien van duimgaten. Een skipashouder pocket in de mouw maakt het gemakkelijk om de skipoorten openen. Ook de ritsen zijn waterdicht. De mogelijkheid van het 3-Way aanpassingen systeem van de capuchon zorgt voor een betere bescherming. De capuchon is afneembaar. De efficiënte reflectoren zorgen voor een betere veiligheid. De taille en armuiteinden zijn instelbaar. De goede mogelijkheden om te ventileren houdt je koel en het verbeterd het draag comfort. De anatomisch gevormde mouwen zorgen voor een verbeterde pasvorm. v:https://youtu.be/Tjnq4825ZEM
EAN code
2013002720256
Artikelnummer leverancier
56200-513
Merk
ICEPEAK
Kleur
wit combi
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.