Goldbergh Kumiko jacket

Voorraad per winkel

Introductie

Laat je stijl zien met de Goldbergh Kumiko jas. Gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal, deze jas is perfect voor een dagje buiten. Met een moderne look en een prachtig marineblauw kleurenschema, zal deze jas je stijl verbeteren.

Voordelen

De Goldbergh Kumiko jas is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal wat niet alleen stijlvol is, maar ook perfect is voor een dagje buiten. Het heeft een moderne look met een prachtig marineblauw kleurenschema wat je stijl zeker zal verbeteren. Deze jas is ook voorzien van een hoogwaardige rits en een aantal handige zakken.

Belangrijke Kenmerken

  • Zacht en comfortabel materiaal
  • Moderne look
  • Prachtig marineblauw kleurenschema
  • Hoogwaardige rits
  • Handy zakken

Samenvatting

Kortom, de Goldbergh Kumiko jas is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal en heeft een moderne look met een prachtig marineblauw kleurenschema. Met een hoogwaardige rits en handige zakken, zal deze jas zeker je stijl verbeteren. Perfect voor een dagje buiten, de Goldbergh Kumiko jas is een must-have voor elke fashionista.

EAN code
2013002736745
Artikelnummer leverancier
GB0310173
Merk
GOLDBERGH
Kleur
marineblauw
Artikel Structuurcode
45122
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.