Firefly tine gls

Voorraad per winkel

Introductie

De Firefly Tine GLS is een unieke meisjes sneaker met een oranje bovenwerk en een modern design. Deze sneaker combineert de laatste technologie met een aantrekkelijke stijl voor een sportieve uitstraling.

Voordelen

De Firefly Tine GLS is ontworpen met een hielkap voor extra schokabsorptie. Het materiaal van de bovenkant is ademend en flexibel, waardoor het comfortabel aanvoelt. Bovendien is de sneaker voorzien van een rubberen loopzool voor extra grip op glad of nat oppervlak.

Belangrijkste kenmerken

  • Hielkap voor extra schokabsorptie
  • Ademend en flexibel materiaal
  • Rubberen loopzool
  • Voorzien van een moderne stijl
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten

Samenvatting

De Firefly Tine GLS is een ideale sneaker voor meisjes. Het is ontworpen met een hielkap voor extra schokabsorptie en een ademend en flexibel materiaal voor optimaal comfort. Daarnaast is de sneaker voorzien van een rubberen loopzool voor extra grip. De sneaker is verkrijgbaar in oranje en is ideaal voor zowel binnen als buiten.

EAN code
7613211739718
Artikelnummer leverancier
267587
Merk
FIREFLY
Kleur
oranje
Artikel Structuurcode
45341
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.