Firefly talisha gls

Voorraad per winkel

Introductie

De Firefly Talisha GLS is het perfecte schoeisel voor avontuurlijke meisjes. Met een slank en modern ontwerp, is deze casual schoen perfect voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt met ademend materiaal dat zorgt voor comfort en prestaties. De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Voordelen

De Firefly Talisha GLS biedt een aantal geweldige voordelen voor dagelijks gebruik. Er is een verbeterde demping en stevigheid voor extra comfort. Het ademende materiaal houdt de voeten koel en droog. Het is stijlvol ontworpen met subtiele kleuren. Het is ook licht van gewicht en flexibel, waardoor het ideaal is voor actief gebruik.

Belangrijke Kenmerken

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Firefly Talisha GLS:

  • Verbeterde demping en stevigheid voor extra comfort
  • Ademend materiaal voor koel en droog gevoel
  • Verfijnd ontwerp met subtiele kleuren
  • Licht van gewicht en flexibel
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

Samenvatting

De Firefly Talisha GLS is een stijlvolle, comfortabele en flexibele schoen. Met verbeterde demping, ademend materiaal en licht van gewicht, is dit de perfecte schoen voor dagelijks gebruik. Geniet van het subtiele ontwerp en het moderne uiterlijk van de Firefly Talisha GLS.

EAN code
7613211736359
Artikelnummer leverancier
267532
Merk
FIREFLY
Kleur
marine
Artikel Structuurcode
45322
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.