FALCON - soul - Oranje

FALCON Soul-O026 is een trendy schoen voor jonge mannen. Deze schoen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvolle oranje kleur. De schoenen zijn gemaakt voor comfort en duurzaamheid. De speciale technologie van FALCON maakt deze schoenen ideaal voor elke dag. Met deze schoenen kun je er zeker van zijn dat je stijlvol voor de dag komt.
Voorraad per winkel
Skibroek voor jongens en meisjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% polyester met getapete naden. De broek heeft een verstelbare tailleband, afneembare bretels, sneeuwmanchetten aan de binnenkant en ritsen onderaan de pijpen.
EAN code
8717761851711
Artikelnummer leverancier
Soul-O026
Merk
FALCON
Kleur
Oranje
Artikel Structuurcode
45241
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.