Skibrillen - SALOMON

Filteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. SALOMON - S/View Photo - zwart combi
    SALOMON - S/View Photo - zwart combi
    € 89,99 € 99,99
  2. SALOMON - S/View Photo - wit combi
    SALOMON - S/View Photo - wit combi
    € 89,99 € 99,99

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Skibrillen

Wanneer je aan het skiën of snowboarden bent, is een ruim en helder zicht fijn. Een skibril zorgt ervoor dat er geen sneeuw in je ogen komt en je bent beschermt tegen kou en wind. Daarnaast beschermt het ook nog eens tegen de zon. De lens is bij een skibril van belang. De verschillende lenzen zijn er in meerdere categorieën. Categorie 1 is een lens die veel licht binnenlaat en is uitermate geschikt bij bewolking en dichte mist. Een categorie 3 bril houdt daarentegen 75% van het zonlicht tegen en is erg geschikt om te dragen bij zonnig weer. Ski je vaak onder wisselende omstandigheden? Dan is een bril met een verwisselbare lens of een fotochromatische lens de uitkomst. Voor brildragers hebben we ook skibrillen, de zogenoemde OTG (over the glasses). Wil je helm en bril ineen? In ons assortiment vind je een ruime keuze aan vizierhelmen. Zoek je een zonnebril voor op het terras? Ook die vind je bij ons in de shop. Al onze ski goggles en zonnebrillen bieden 100% UVA/B/C bescherming.

Het dragen van een helm is een must voor elke wintersporter. Want hoe goed je zelf ook skiet en hoeveel ervaring je ook hebt, een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Koop daarom altijd een goede ski- of snowboardhelm, zo bescherm je je hoofd optimaal en beperk je de kans op letsel. Bekijk onze collectie helmen.


Salomon is opgericht in 1947 en ontwierp in 1972 de nummer 1 binding die in dat jaar voor het eerst meer dan 1 miljoen keer verkocht werd. Rond 1980 begon Salomon met het ontwerpen en verkopen van skischoenen en werden daar meteen succesvol in. Halverwege de jaren 80 bereikte Salomon een omzet van 250 miljoen euro omzet. In de jaren 90 bracht Salomon de eerste ski's op de markt. Kort daarna brengt Salomon ook een snowboard collectie op de markt. 

Sinds 2015 heeft Salomon ook wandelschoenen op de markt gebracht, die in korte tijd mega populair zijn geworden door hun kwaliteit en comfort.