Craft Swift Half zipp M.

Voorraad per winkel

Introductie

De Craft Swift Half Zipp M is een must-have voor de moderne man. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is het een combinatie van stijl en comfort. Deze top is een perfecte keuze voor elke dag, of als je van plan bent om eruit te springen. Met een klassieke blauwe kleur, zal deze top er stijlvol en professioneel uitzien.

Voordelen

De Craft Swift Half Zipp M is ontworpen om u een vleugje stijl te geven. De stof is heerlijk licht en ademend, waardoor u uw dag comfortabel doorbrengt. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, dus het zal een lange tijd meegaan. Met de hoge kraag en de halflange rits, zal dit shirt uw persoonlijke stijl benadrukken.

Belangrijke Kenmerken

  • Hoogwaardig materiaal
  • Klassieke blauwe kleur
  • Ademend en licht
  • Halflange rits
  • Hoge kraag

Samenvatting

De Craft Swift Half Zipp M is het perfecte item om te dragen voor elke dag, of voor speciale gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met een klassieke blauwe kleur, zal deze top er stijlvol en professioneel uitzien. Het is ademend en licht, met een halflange rits en een hoge kraag. Het is een perfecte keuze voor een man die stijl en comfort wil combineren.

EAN code
2013002310631
Artikelnummer leverancier
1903655
Merk
CRAFT
Kleur
blauw
Artikel Structuurcode
45001
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.