Craft Livigno Headband

De Craft Livigno Headband is perfect voor sportieve activiteiten. Het is gemaakt van zacht materiaal, zodat het comfortabel aanvoelt, en het is verkrijgbaar in een klassieke zwarte kleur. De headband houdt je haar uit je gezicht en voorkomt tegelijkertijd irritatie. Het is een duurzaam en stijlvol accessoire waarmee je je workout stijl kunt verbeteren. De Craft Livigno Headband is unisex en verkrijgbaar met het productnummer 1904565.
Voorraad per winkel

Craft Livigno Headband

De Craft Livigno Headband is een stijlvol accessoire voor sportieve mannen en vrouwen. De hoofdband is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en biedt een optimaal draagcomfort. De headband is verkrijgbaar in een grote selectie aan kleuren, waaronder zwart. Deze headband heeft een universele pasvorm en is geschikt voor heren en dames.

Technische eigenschappen

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Optimale pasvorm
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Verstelbare band
  • Ademend materiaal

Samenvatting

De Craft Livigno Headband is een stijlvol accessoire voor sportieve mannen en vrouwen. De headband is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en biedt een optimaal draagcomfort. De headband heeft een universele pasvorm en is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart. De headband is voorzien van een verstelbare band en heeft een ademend materiaal.

EAN code
2013002390343
Artikelnummer leverancier
1904565
Merk
CRAFT
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45851
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.