Brunotti marsala w1819 men softshell jacket

Voorraad per winkel

Introductie

De Brunotti Marsala W1819 Men Softshell Jacket is een stijlvolle jas voor heren. Deze jas is gemaakt van een lichtgewicht en flexibel materiaal, waardoor het goed aansluit op het lichaam. De jas is voorzien van een waterafstotende laag, wat de jas wind- en waterdicht maakt.

Voordelen

De Brunotti Marsala W1819 Men Softshell Jacket is een multifunctionele jas. Het materiaal is ademend, waardoor het geschikt is voor intensieve activiteiten. De jas heeft een waterafstotende laag, wat de jas wind- en waterdicht maakt. De jas is comfortabel en heeft een perfecte pasvorm.

Belangrijke kenmerken

  • Materiaal: Lichtgewicht en flexibel.
  • Waterafstotend: Wind- en waterdicht.
  • Ademend: Geschikt voor intensieve activiteiten.
  • Comfortabel: Perfecte pasvorm.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Samenvatting

De Brunotti Marsala W1819 Men Softshell Jacket is een stijlvolle jas voor heren. De jas is gemaakt van een lichtgewicht en flexibel materiaal waardoor het goed aansluit op het lichaam. Het materiaal is ademend en heeft een waterafstotende laag, wat de jas wind- en waterdicht maakt. De jas is comfortabel en heeft een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

EAN code
8717758539073
Artikelnummer leverancier
1821124035-099
Merk
BRUNOTTI
Kleur
transparant
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.