Brunotti kentucky jr w1819 boys snowjacket

Voorraad per winkel
Brunotti ski-jas/ snowboardjas Kentucky voor kids. Gravity/03 serie met Clo-i Univa Duo padding. De padding zorgt voor een goede zweet- en lichaamswarmteregulering. Een dunne, lichtgewicht padding die veel warmte geeft. Sphere 15K serie: 15K waterproof en 10K breathable. Volledig getapete naden. 4-way stretch stof voor ultieme bewegingsvrijheid.
EAN code
8717758554632
Artikelnummer leverancier
1823123601-099
Merk
BRUNOTTI
Kleur
transparant
Artikel Structuurcode
45222
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.