Brunotti huygens men softshell pant

Voorraad per winkel

Introductie

De Brunotti Huygens Softshell Broek voor heren is een perfecte keuze voor een comfortabele en stijlvolle look. Deze broek is gemaakt van een ademende, flexibele stof die geen extra kledinglaag nodig heeft. Deze broek is ook voorzien van een ritszak en een verstelbare tailleband voor een perfecte pasvorm.

Voordelen

De Brunotti Huygens Softshell Broek voor heren is een zeer comfortabele broek en heeft een perfecte pasvorm. De stof is ademend en flexibel, waardoor je kledinglaag geen extra kledinglaag nodig heeft. Bovendien heeft deze broek een ritszak en een verstelbare tailleband, waardoor je je kunt aanpassen aan verschillende omstandigheden.

Belangrijke Kenmerken

  • Ademende stof
  • Flexibele stof
  • Ritszak
  • Verstelbare tailleband
  • Geen extra kledinglaag nodig

Samenvatting

De Brunotti Huygens Softshell Broek voor heren is een perfecte keuze als je een comfortabele en stijlvolle look wilt. De broek is gemaakt van een ademende, flexibele stof zonder extra kledinglaag. Bovendien heeft deze broek een ritszak en een verstelbare tailleband voor een perfecte pasvorm.

EAN code
8717758539332
Artikelnummer leverancier
1821125109-099
Merk
BRUNOTTI
Kleur
transparant
Artikel Structuurcode
45041
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.