Brunotti footstrap w1819 men snowpants

Voorraad per winkel
De Footstrap ski-broek voor heren zorgt ervoor dat jij comfortabel op wintersport gaat. De ski-broek is voorzien van een padding met speciale vezelvorm wat zorgt voor een goede zweet- en lichaamswarmteregulering. De broek is onderdeel van de Sphere 1K serie, wat inhoudt dat de broek 1K waterdicht en 8K ademend is. Daarnaast is de broek voorzien van een anti slip sneeuwvanger, wat goed van pas kan komen tijdens het skiën of snowboarden.
EAN code
8717758574739
Artikelnummer leverancier
1821053114-0138
Merk
BRUNOTTI
Kleur
transparant
Artikel Structuurcode
45041
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.