Atomic Revent Q Blue

Atomic Revent Q Blue is een must-have accessoire voor sportliefhebbers. Deze stijlvolle blauwe accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om duurzaam te zijn. Het is comfortabel en licht van gewicht, waardoor het perfect is om mee te nemen naar het fitnesscentrum, voor een buitenactiviteit of gewoon om te dragen in de stad. Krijg de Atomic Revent Q Blue en ervaar de kwaliteit die Atomic biedt.
Voorraad per winkel

Atomic Revent Q Blue

Atomic Revent Q Blue is de perfecte accessoire voor sportliefhebbers. Het is een lichtgewicht en stevige helm met een strakke pasvorm en een verstelbaar instelmechanisme. De helm heeft een ongelooflijk goede ventilatie, waardoor je geen last hebt van warmte of transpiratie. De helm is ook voorzien van een geïntegreerde zonnebril, wat je een perfect zicht en een stijlvolle look geeft. Het blauwe ontwerp maakt de helm ook zeer geschikt voor elke sportactiviteit.

Technische Eigenschappen

  • Lichtgewicht en stevig ontwerp
  • Verstelbaar instelmechanisme
  • Uitstekende ventilatie
  • Geïntegreerde zonnebril
  • Blauw ontwerp
  • Unisex maat

Samenvatting

Atomic Revent Q Blue is de perfecte accessoire voor sportliefhebbers. Met een lichtgewicht en stevig ontwerp, een verstelbaar instelmechanisme, uitstekende ventilatie en een geïntegreerde zonnebril, biedt deze helm veel comfort en stijl. De blauwe kleur maakt de helm ook geschikt voor elke sportactiviteit.

EAN code
2013003111527
Artikelnummer leverancier
AN5105592+
Merk
ATOMIC
Kleur
blauw
Artikel Structuurcode
45893
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.