Algemene voorwaarden

1. Algemeen

 
Deze voorwaarden zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen van Snow&Co B.V.. 
Door een bestelling bij Snow&Co B.V. te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden. 
Alle aanbiedingen van Snow&Co B.V. zijn vrijblijvend. Indien Snow&Co B.V. de bestelling om een of andere reden niet kan uitvoeren, zal dit zo snel mogelijk aan de koper gecommuniceerd worden. De koper kan hiervoor geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding. 
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. 
De webshop van Snow&Co B.V. richt zich hoofdzakelijk op de Nederlandse markt. 
Van de inhoud van een bepaling uit deze algemene voorwaarden kan alleen schriftelijk worden afgeweken. De overige bepalingen blijven echter onverkort van kracht. 
Snow&Co B.V. behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen.

KvK-nummer 56163967
BTW nummer: NL852000224B01

2. Aanbieding/overeenkomst

 
Alle aanbiedingen van Snow&Co B.V. zijn vrijblijvend. De overeenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van de bestelling door Snow&Co B.V. en bevestiging van deze aanvaarding via e-mail. Door het plaatsen van de bestelling bij Snow&Co B.V. aanvaardt de koper deze voorwaarden. Snow&Co B.V. behoudt zich het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. 
Snow&Co B.V. heeft het recht om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van voorschriften noodzakelijk is.

3. Bestelling en levering

 
Indien Snow&Co B.V. de bestelling om een of andere reden niet kan uitvoeren, zal dit zo snel mogelijk aan de koper gecommuniceerd worden. De koper kan hiervoor geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding. Snow&Co B.V. heeft het recht om bestellingen gemotiveerd te weigeren. 
De bestellingen zullen zo snel mogelijk na betaling verzonden worden. Er wordt gestreefd om het product binnen drie werkdagen na betaling te verzenden. PostNL zal namens ons voor de verzending zorgdragen. Wanneer u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt zal TNT post het pakket nogmaals aanbieden. Wanneer uw pakket voor de 2e maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL post, waarop vermeld staat waar u het pakket kunt afhalen, dit is vaak het dichtstbijzijnde postkantoor. Zo hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven. De hoogte van het verzend bedrag is afhankelijk van het product en staat bij de winkelwagen vermeld. 
Bestellingen worden geleverd op het door de koper aangegeven adres.

4. Annulering

 
De Klant kan zonder meer de bestelling nog binnen 7 dagen na het plaatsen ervan annuleren, door gebruik te maken van het contactformulier van onze site waarop de bestelling is geplaatst. Indien de bestelling reeds verzonden is zal terugbetaling pas worden uitgevoerd nadat de retourzending door Snow&Co B.V. in ontvangst is genomen. Het bewuste artikel moet in de originele verpakking, zonder enige beschadiging en juist verpakt aan ons geretourneerd worden. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Snow&Co B.V. dient vooraf per e-mail op de hoogte gesteld worden van een eventuele retourzending (info@snow-co.nl). 
Uw bestelling kunt u ook retourneren in onze winkel, hierbij zijn wel de onderhavige voorwaarden van toepassing. Het adres van de winkels kunt u vinden op onze website.

5. Betaling

 
Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in euro’s en inclusief 21% B.T.W. De verzendkosten zijn niet in de prijs opgenomen, indien dit wel het geval is wordt dit expliciet vermeld. 
Betalingen kunnen uitsluitend gedaan worden via iDeal, Creditcard of in onze winkel. 
iDeal 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

6 .Garantie

 
Voor de door Snow&Co B.V. geleverde producten geldt uitsluitend de garantie die door de fabrikant van het desbetreffende product wordt gesteld. Gedurende de garantietermijn heeft Snow&Co B.V. een loketfunctie. Klant is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. 
Op alle niet afgeprijsde artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing, met in acht name van de vervalbepalingen welke vermeld zijn bij de bepalingen bij afkoelingsperiode. Indien er aanspraak gemaakt wordt op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u dit altijd binnen bekwame tijd na ontdekking (met een maximum van twee maanden na ontvangst) aan te melden, waarna de klant de mogelijkheid geboden wordt voor een vervangend artikel, terugstorting van het betaalde of herstel van het defect te kiezen. 
Op alle niet afgeprijsde artikelen die door Snow&Co B.V. geleverd worden, is een fabrieksgarantie van toepassing. Dit verschilt per merk. In geval van garantieproblemen wordt dit per situatie bekeken en wordt er eventueel een oplossing geboden. Deze garantie vervalt wanneer: 
de klant zelf heeft getracht een gebrek te herstellen 
de klant de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd 
het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is

7. Retouren / Klachten 

Het ruilen van producten is mogelijk in ons filiaal. Voor het adres kunt u kijken op onze internet site. 

Bij retournering van een afgeprijsd artikel ontvangt de klant een tegoedbon. De gestelde verwachting waaraan voldaan moet worden kan lager zijn dan bij een niet afgeprijsd artikel.

8. Eigendom

 
Zolang de koper de totale prijs van de goederen alsmede de eventuele verzending- en betalingskosten verbonden aan de bestelling niet betaald heeft, blijven deze eigendom van Snow&Co B.V. . 
Het risico van de artikelen gaat al over op het moment dat de artikelen op het afleveradres worden aangeboden.

9. Toepasselijk recht

 
Op deze voorwaarden en op iedere overeenkomst met Snow&Co B.V. is Nederlands recht van toepassing.

10. Diversen 

U kunt geen rechten ontlenen aan het feit dat Snow&Co B.V. deze voorwaarden eventueel soepel toepast. 
In geval van overmacht heeft Snow&Co B.V. het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. 
Snow&Co B.V. heeft het recht om prijzen te wijzigen en eventuele fouten te verbeteren. Wanneer de koper hierdoor zou worden benadeeld, wordt de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld en heeft hij het recht zijn bestelling te annuleren. Snow&Co B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (druk)fouten in zijn prijzen of voorwaarden