8848 Altitude Tristan sweat

Voorraad per winkel

Introductie

De 8848 ALTITUDE Tristan sweat is een must-have voor de modebewuste man. Deze trui combineert perfect functioneel comfort met een stijlvolle look. Deze trui is gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor het perfect is voor elke activiteit.

Voordelen

De 8848 ALTITUDE Tristan sweat is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle trui. Het is ontworpen om je goed te laten voelen, of je nu aan het sporten bent, of gewoon rondhangt. Het is licht van gewicht, waardoor het perfect is om mee te nemen op reis.

Belangrijke Kenmerken

  • Lichtgewicht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  • De trui is gemaakt van een duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat.
  • De trui is verkrijgbaar in het zwart, waardoor het perfect past bij elke outfit.
  • De trui heeft een klassieke ronde hals en lange mouwen.
  • De trui is gemaakt van ademend materiaal, waardoor je je koel en droog blijft voelen.

Samenvatting

De 8848 ALTITUDE Tristan sweat is het perfecte kledingstuk voor elke modebewuste man. De trui is gemaakt van lichtgewicht materiaal, heeft een klassieke ronde hals en lange mouwen, en is verkrijgbaar in het zwart. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je koel en droog blijft, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt genieten van de stijlvolle look.

EAN code
2013002739081
Artikelnummer leverancier
7288
Merk
8848 ALTITUDE
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45024
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.